PRX-T33

PRX-T är nästa generations ”art of anti-ageing” som med få, eller inga sociala begränsningar, möter dagens samt morgondagens kunders behov av effektiv och resultat inriktad antiåldrande hudvård.


Vad är PRX-T33?

Detta är en nål fri behandling som är en klassad TCA-peeling. Behandlingen har funnits ute på marknaden sen 2012 och det har utförts över 3 miljoner behandlingar över hela världen. Denna behandling gör inte huden ljuskänslig så den kan utföras året runt samt på alla hudtyper. PRX-T33 är en vetenskapligt dokumenterad
Medical device CE-märkt klass 1.


PRX (PRX-T33) är den nya generationens TCA-peeling för alla olika hudtyper och åldrar. Den består av de två huvudingredienser, TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid och sammansättning gör att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet samt att den ger ett direkt ”Glow”. Behandlingen upplevs som lite stickig och värmande som vid en kemiskpeeling och orsakar minimal fjällning.

PRX aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt. En av fördelarna med PRX är att den kan användas som enskild behandling men även går att kombineras med andra behandlingar som t.ex. microneedling vilket ger super fina resultat!

Detta jobbar PRX-T33 med:

– Linjer & rynkor
– Torr och fuktfattig hud
– Spänst, elasticitet & fyllighet
– Ojämna pigmenteringar
– Ärrbildningar och förstorade porer
– Acne och acnerelaterade hudtillstånd

När kan man se resultat efter en PRX-behandling & hur länge håller det?

Vissa resultat av PRX-T33 är omedelbara, såsom en lätt uppstramande samt ljusnande effekt av huden.  Resultatet kommer att utvecklas ytterligare under de kommande veckorna.

Jag rekommenderar mellan 3-6 behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat. Efter detta diskuterar vi tillsammans hur man bäst underhåller resultatet med uppföljande behandlingar, vanligt är någon gång mellan 6-12 månader beroende på din ålder och typ av hudproblem.

6 dagar innan och efter behandlingen
Innan din behandling så behöver du pausa användningen av dina syra- och retinol produkter hemma just för att huden inte skall överbehandlas. Efter din behandling får du med dig produkter som du skall använda 6 dagar efteråt. Under dessa 6 dagar skall du heller inte använda aktiva produkter på huden.

Boka gärna en kostnadsfri konsultation!

Boka en kostnadsfri hudvårdskonsultation idag.