LASHLIFT

Har man gjort en lashlift blir man lätt
mer-beroende av känslan att vakna upp och redan känna sig fixat utan ansträngning.

Vad är lashlift och vad behöver man tänka på?


Vad är lashlift?

Lashlift är en permanent behandling för fransarna där man böjer upp dem för att öppna upp ögonen. En väldigt behaglig behandling som inte gör ont och man kan gå utan mascara men ändå känna sig till piffad för att lashlift ger intrycket av längre och fylligare fransar.

Behandlingen är upplagd såhär:

1. Fransarna görs rent ifrån orenheter och smink.

2. Man väljer ut en ”spole” dvs mall för hur pass böjda fransar vi vill komma åt. Sedan fäster man fransarna på denna mall med lim.

3. Permanentväskan appliceras från fransroten till mitten av fransarna & har en verkningstid på ca 8 minuter, beroende på fransarnas tjocklek.

4. Vätskan avlägsnas med topps och sedan appliceras neutraliseringen som läggs från fransroten upp till halva fransen igen och detta verkar i ca 4 minuter.

5. Neutraliseraren avlägsnas och vid färgning appliceras vatten för att ta bort fransarna ifrån spolen. Många färgar när spolen ligger på men av min erfarenhet så blir fransarna mycket bättre färgade om man gör det separat efter själva lashliften.

En lashlift brukar ta mellan 45-75 minuter och håller 6-8 veckor.

Vad behöver du som kund tänka på innan en lashlift?

Innan du kommer på en lashlift är det bra om du kommer osminkad just för att effekten blir bättre om man inte applicerat oljor och rengöring på fransarna precis innan. Om du har kontaktlinser i är det bra om du tar med dig en linsburk eller om du använder glasögon just när du kommer till din behandling.

Efterbehandlings råd

När du lämnar salongen skall du tänka på några punkter inom de första 24 timmarna.

* Undvik vatten på fransarna
* Gnugga dig inte i ögonen
* Undvik helst att duscha då ånga osv kan påverka
* Undvik vattenfast maskara
* Använd oljefria produkter runt ögonen

Efter det första 24 timmarna kan du använda maskara och återgå till dina rutiner.
Det går även jätte bra att använda fransserum när man gjort lashlift!

Hur ofta kan man göra en lashlift?

Du kan göra din nästa lashlift efter 6-8 veckor efter din behandling.

Fransarnas cykel är ca 8 veckor och vi tappar mellan 3-5 strån per dag, så att vänta ger även ett fylligare resultat men även nya starka fransar.

Jag rekommenderar att man använder ett fransserum för att boosta sina fransar med näring samt att det stimulerar tillväxten i fransarna så dem växer och frodas ännu mer. Rekommenderar starkt till er som upplever att ni har det ”fattigt” med strån eller väldigt korta. Finns även bra serum för ögonbrynen om man upplever att dem behöver en boost!

Boka en kostnadsfri hudvårdskonsultation idag.