Kroppsbehandlingar

Koppnings massage/terapi
är en behandling som är väldigt effektiv att jobba in mer syre i spända muskler samt huden. Vi jobbar med plast koppar där luften sugs ut och ett vakuum skapas. Det mjukar upp huden och slätar ut, ökar ut transportering av överflödig vätska samt slagg. Koppning jobbar 3 gånger så effektivt som en vanligt massage då man kommer djupare ner i bindväven.

Du bör ej koppas om du har högt blodtryck, vid medicinering av blodförtunnande medel, tex varan, trombyl och plavix mm. Om. Du är gravid (6mån efter förlossning är det okej). Det uppstår oftast blåmärken på behandlings området men det är ingenting som är farligt och ringarna försvinner någon dag efter behandlingen, man kan även känna sig lite mör som träningsvärk. Men det är är ett gott tecken på att spänningar släppt i musklerna.

30, 45 & 60 minuters massage

Du kan boka en massage med vald anpassad tid.
Massagen anpassas efter dig och dina behov, kan vara till exempel en avkopplande behandling, smärtlindrande eller muskelavslappnande. Tillsammans kommer vi överens om vad just du är ute efter. Massagen kan kommas kombineras med koppning eller radiofrekvens vid behov. Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag till detta och det finns även förmånligt klippkort att köpa på plats!

Foto av Nothing Ahead pu00e5 Pexels.com

Nack- & skalpmassage 20 minuter
Har du spända axlar? Spänningshuvudvärk eller bara älskar när någon masserar eller pillar dig i hårbotten så är detta en perfekt behandling för dig, kom förbi och njut av 20 minuters avkopplande, avstressande och lindrande massage.

Boka en kostnadsfri hudvårdskonsultation idag.