Boka

Här kan du i lugn och ro boka ditt besök hos mig

Följ dem enkla stegen, du är snart klar.
Något du funderar över? Maila gärna till Veronicastreatments@hotmail.com så hjälper vi till! Hittar du inte en tid som passar dig får du gärna återkomma med förfrågan så kanske vi kan lösa det!

Vill du ge bort en härligt upplevelse till någon? Salongen erbjuder både fysiska och digitala presenkort. Kika vidare här nedan via knappen!

iFrameResize({checkOrigin: false}, ”#webReservationIframe”);

Betyg & recensioner

Betyg: 5 av 5.

Superbra behandling av Veronica. Hon ingav förtroende och visste vad hon gjorde. Jag kommer att komma att fortsätta gå hos henne.

— Maria L

Betyg: 5 av 5.

Över förväntan, lyhörd, ödmjuk, trevlig mm. Fick vetskap om denna fantastiska massör av min granne. Rekommenderar Veronica massage till alla som behöver.

Eva F

Betyg: 5 av 5.

Helt fantastiskt! Så nöjd. Kunnig och så trevlig. Väldigt nöjd med resultatet och en skön behandling. Rekommenderas verkligen.

Åsa W

Betyg: 5 av 5.

Är Du ute efter en MASSAGE och inte taktil BERÖRING, har DU kommit RÄTT! En fantastisk helhetsupplevelse, allt från kundbemötandet till genomförd behandling! Terapeuten tar sig verkligen an DIG och gör sitt yttersta för att Du ska få den Bästa möjliga behandling. Är nu mera än TROGEN kund och längtar till nästa behandling!

Joanna G

Betyg: 5 av 5.

Så kompetent i det hon gör! Känner av kunderna en del är där för en avkopplande stund andra för att få en behandling och råd o tips beroende på hudtyp. Rekommenderar andra att gå hit och du blir mer än nöjd! Går därifrån och känner mig så fräsch och avslappnad!.

Carina S

Betyg: 5 av 5.

Rekommenderar stark. Jätte nöjd med mina bryn och så himla trevligt och proffsig terapeut. Kände mig så bra bemött. Mer än glad blev jag att hitta hit. Tack Veronica.

Karine G