BEHANDLINGAR


På Veronica´s Treatments erbjuder ansiktsbehandlingar, frans- & bryntjänster som lashlift, koppning och hudvårdsrådgivning i Södertälje. På salongen strävar vi efter att ge dig behandlingar där du som kund ska känna dig väl omhändertagen, oavsett om du vill ha en skön avkopplande behandling, en resultatinriktad ansiktsbehandling eller om du besväras av hudproblem. Din Hudterapeut utför alltid en hudanalys, där vi utformar behandlingen därefter.

Du får tips och råd utifrån din huds behov och dina önskade resultat om hur du bäst tar hand om den hemma för ett långvarigt resultat. Om du inte vet vilken behandling du vill ha kan du börja med en Hud Konsultation där vi erbjuder en rådgivning eller en Hudterapeutens val där hudterapeuten gör bedömning för vad som är bäst lämpat.

Ansiktsbehandlingar

Salongen erbjuder en rad olika ansiktsbehandlingar, det finns express behandling för den som vill piffa till sig lite snabbare, vi har skräddarsydda behandlingar ut efter varje persons önskemål och huds behov som tex djuprengörande ansiktsbehandlingar, hudtonsutjämnande ansiktsbehandlingar samt lugnande ansiktsbehandlingar. Vi erbjuder även kemiska peels, microneedling, nanoneedling, prx-t33 samt radiofrekvens.

Frans & Bryn

Fransar och bryn är ansiktets center. Fransar är det som får oss att se pigga ut samt öppnar upp ögonpartiet och brynen är det som ramar in vårt ansikte, att göra en liten förändring kan göra sådan stor skillnad för hela ansiktet. Vi erbjuder färgning av fransar och bryn, samt styling/plockning av bryn och även lash- & browlift på Veronicas Treatments. 

Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar kan påverka oss på så olika sätt och vi på Veronicas Treatments anser att varje individ är i behov av olika slags behandling vare sig det är mentalt avslappnande, muskelavslappnande eller smärtlindrande. Vi jobbar med att vara lyhörda om vad just du behöver. Vi jobbar även med koppningsmassage samt radiofrekvens.

Lashlift

Lashlift är en permanent behandling för fransarna där man böjer upp dom för att öppna upp ögonen. En väldigt behaglig behandling som inte gör ont och man kan gå utan mascara med ändå känna sig tillpiffad för att lashlift ger intrycket av längre och fylligare fransar.

Browlift

Browlift är en permanent behandling för ögonbrynen där man borstar upp dem för att få en fylligare känsla samt mer kontrollerade ögonbryn. En väldigt behaglig behandling som inte gör ont och ger ett mer öppet samt ett fint intryck av ansiktet.

Boka en kostnadsfri hudvårdskonsultation idag.