Auktoriserad hudterapeut

SHR medlem samt Cidesco certifierad

Om mig & företaget

Mitt namn är Veronica och jag är auktoriserad Hudterapeut & massageterapeut. Min resa började 2018 när jag sadlade om från kock till hudterapeut på en utbildning i Stockholm på Yrkeshögskolan för hudvård och spa. I juni 2020 startade jag företaget Veronicas Treatments.

Jag har verkligen hittat rätt yrkesval & brinner för att hjälpa dig som kund med rätt val av behandling & hudvårdsrutin i kombination med att ge en skön & mycket avkopplande stund.

Medlem i SHR
Min salong är SHR-kvalificerad och det innebär att jag följer de etiska regler som finns inom hudterapeut yrket & du som kund är försäkrad hos mig. Att jag är auktoriserad hudterapeut samt Cidesco certifierad betyder att jag har gått en utbildning där man är noga granskad och kvalitetskollas av både utbildare samt utstående person ifrån Cidesco kommittén. Målet med SHR är att kvalitén och kraven på oss auktoriserade hudterapeuter ska vara i topp och att alla som besöker en hudterapeut skall vara i trygga händer.


”Min hudvårds filosofi”

Det skall vara enkelt. Det är en hel djungel där ute av hudvård och vad som passar just dig är svårt att hitta. På salongen används det medicinska hudvårdsmärket Circadia. Circadia är ett professionellt hudvårdsmärke vars filosofi baseras på hudens och kroppens naturliga circadiska rytmer. Chronobiology, tidens biologi, bygger på principerna att skydda huden från skador under dagen och stimulera reparation under sömnen och är kärnan i vårt koncept. Circadia har varit en pionjär för att föra konceptet Cirkadiska-rytmer till hälso- och skönhetsindustrin. Det är viktigt för mig att vi jobbar tillsammans med huden och inte emot den.

Boka en kostnadsfri konsultation idag.